Uslovi kupovine

Blinker OnLine Store je internet prodavnica sa sedišem u Nišu, ul.Vojvode Putnika 50a , MB 65821354,  PIB 112026299. Komunikaciju sa nama možete obaviti i putem web sajta www.blinker.rs , e-mail: shop@blinker.rs  kao i pozivom na broj telefona 018/562-475

Porudžbina se smatra važećom ukoliko su svi traženi podaci verodostojni i ispravno unešeni u postupku poručivanja i kada kupac prihvati ukupnu cenu i navedene uslove kupovine.
Najkasnije u roku od 24 sata nakon obavljene porudžbine, Blinker OnLine Store će Vam poslati e-mail sa potvrdom o uspešno primljenoj porudžbini sa svim potrebnim podacima.
Ukoliko podaci koje ste uneli nisu u potpunosti tačni ili nisu kompletni, Blinker OnLine Store zadržava pravo da ne isporuči proizvod.

Nakon svake porudžbine kontaktiraće Vas neko od naših prodavaca kako bi proverio da li ste izabrali pravi proizvod i da još jednom proveri sve podatke vezane za kupovinu.

U bilo kom trenutku možete pogledati, otkazati ili promeniti porudžbinu koju ste poručili za koju ste dobili i e-mail o uspešno izvršenoj kupovini. Ukoliko Vam je tako lakše, za bilo koju informacijuili izmenu možete nas kontaktirati.

Isporuka proizvoda/usluga i trošak isporuke

Isporuku poručenih proizvoda vrše kurirske službe AKS i CITY Express , a isporuka je moguća samo na teritoriji Republike Srbije. Rok isporuke proizvoda je 2-5 dana. Naplata proizvoda je prilikom isporuke proizvode u gotovini. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, prilikom preuzimanja pošiljke od predstavnika kurirske službe.

Cena isporuke je definisana vrednošću porudžbine, ne zavisi od mesta isporuke a trošak isporuke će biti jasno naznačen u Vašoj korpi, za pošiljke do  10 kg težine.

Za pošiljke od 10 do 20 kg težine, o visini poštarine bićete obavešteni mail-om ili telefonom i robu šaljemo samo uz Vašu saglasnost.

Cenovnik troškova isporuke

1. Pošiljke do 10 kg težine:

– do 5.000,00 dinara – cena isporuke za porudžbinu je 390,00 din. 

– preko 5.000,00 dinara – besplatna dostava 

2. Pošiljke od 10 do 20 kg težine:

– do 5.000,00 dinara – cena isporuke za porudžbinu je 450,00 din. 

– preko 5.000,00 dinara – cena isporuke za porudžbinu je 260,00 din

Reklamacije i jednostrani raskid ugovora

Blinker OnLine Store se trudi da u svojoj ponudi ima kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača. Na žalost i na najkvalitetnijim proizvodima dolazi do oštećenja i nedostataka. U slučaju da imate bilo kakavu reklamaciju na proizvod koji ste kupili preko našeg WEB Shopa, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju u skladu sa zakonskim propisima.

Reklamaciju možete podneti elektronski, lično ili poštom. Kotakt adresa za reklamaciju je office@blinker.rs

Po prijemu reklamacije dobićete te povratni odgovor da je reklamacija primljena kao i broj pod kojim je zavedena. U zakonskom roku od 8 dana biće Vam poslat odgovor na reklamaciju i ponuđena rešenja za nastali problem. Reklamaciju možete podneti u slobodnoj formi uz navođenje svih relevantnih podataka ili popunjavanjem obrasca.

Na osnovu Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS br. 62/2014), potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu tj. da odustane od kupovine, u roku od 14 dana bez navođenja razloga i dodatnih troškova osim troškova vraćanja robe (poštarina).

Roba koja se vraća po osnovu odustanka od kupovine na daljinu mora biti nova, neupotrebljavana i u ispravnom stanju.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak, popunjavanjem i potpisivanjem obrasca za odustanak od ugovora o kupovini na daljinu i dostavom potpisanom obrasca na e-mail office@blinker.rs

Potrebne obrasce možete preuzeti u odeljku „Reklamacije“

Prijem obrasca ćemo Vam potvrditi u pisanom ili elektronskom obliku a uz potvrdu ćemo Vam dostaviti instrukcije za povraćaj robe. Podaci koje navedete koriste se isključivo u cilju evidentiranja izmena u prometu robe.